Menu

Indoor Ski og Golf— Powered by TrackMan

Indendørs TrackMan golfcenter tæt på København

Fra tee til green! Vi løfter indendørs golf til et nyt og langt højere niveau.
Alle simulatorer kører med den nye TrackMan 4 med Dual Radar Technology!

TrackMan 4 måler dit slag indendørs lige så nøjagtigt som udendørs

Ny teknik til at måle putts – for første gang realistisk på en golfsimulator!

Vidste du, at TrackMan kan give dig op til 26 vitale data om dit golfsving?

Derfor bruges TrackMan af verdens førende golf coaches, mere end 350 Tour-spillere over hele verden og alle golfbranchens udstyrsfabrikanter.

E6Golf giver dig 87 af verdens flotteste baner

E6 fra TruGolf er verdens mest brugte software til golfsimulatorer. Det er enormt intuitivt og let at bruge, så alle føler sig hjemme i spillet fra første slag. Antallet af baner vokser år for år, ligesom udviklingen i grafikken og deres online turneringer. Indoor Ski og Golf er forhandler af E6Golf-software i Europa og Mellemøsten.

Nice to know

På timebasis

Timepriser er for en simulatorboks og ikke pr. person. Regn med ca. én time pr. golfspiller, når du booker.

Hvad er TrackMan?

Et system der måler boldens flugt og køllens bevægelse. Produktet bruges af professionelle golfspillere over hele verden.

Udstyr

Brug gerne dine egne køller bare du renser dem inden brug. Husk at vi kun spiller med nye bolde uden markeringer. Udstyr kan lejes i centeret.

Beklædning

Vi har ingen dresscode… dog må du ikke bruge udendørs golfsko i simulatorerne.

18 hurtige huller

Det tager ca. 1 time at spille 18 huller for én person. Du kan nå det på vej hjem fra arbejde!

Firmarrangementer

Centeret er oplagt til alle typer firmaarrangementer.
Fra Pro-Ams til sommerfester.

Fantastiske golfbaner

Du kan spille 87 fantastiske baner på simulatorerne, som alle kører med nyeste version af E6 fra TruGolf.

TruGolf/TrackMan Showroom

Vi bygger simulatorløsninger i hele verden – centeret fungerer derfor også som europæisk showroom.

Vintertræning for golfklubben

Tilbyd jeres medlemmer at træne i centeret hele vinteren. Arranger junior- og elitetræning, lav turneringer for herre- og dameklubben eller book tid med jeres egen pro, som er meget velkommen til at bruge vores faciliteter i vinterperioden.

Priser

Du skal beregne én times leje pr. person, således to personer bør booke en simulator i 2 timer, 3 personer i 3 timer etc.

Pris for simulatorleje pr. time (alle ugens dage og tider) 250,-
Leje af golfudstyr (op til 4 timer) 50,-
VIP medlemskab pr. år 750,-
VIP uden gæst, simulatorleje pr. time 150,-
VIP med gæst, simulatorleje pr. time 200,-
Book en golfsimulator

Introduktion til TrackMan

TrackMan sætter standarden for måling af boldflugt og golfsvinget. Alle vores simulatorer er opgraderet til den nye TrackMan 4 med Dual Radar Technology


TrackMan har været, og er, en game changer i golfbranchen. Det er de professionelle golfspilleres valg, når træningen skal kvantificeres. TrackMan bruges blandt andet også til club fitting og udvikling af udstyr. TrackMan bruger en Doppler Radar til at spore din bold med. Radaren ”fanger” bolden ved impact og følger den i luften. Den skal blot bruge minimum 3 meters boldflugt til at måle og udregne boldens præcise bane og spin rate. Hos Indoor Ski og Golf når bolden at flyve minimum 3,5 meter før den rammer lærredet. Radaren måler køllehovedets bevægelse og kan derfor måle alle kritiske parametre i dit golfsving. Man får dermed konkrete og målbare informationer om sit golfsving.

Hos Indoor Ski og Golf kan du træne med TrackMan Performance Studio. Her kan du lave en profil på www.mytrackman.com og nemt få en rapport sendt til din email efter træningen med data om alle dine slag.

Du kan også tage en Combine Test, som er en standardiseret 60 slags test anerkendt bredt på verdensplan. Sammenlign din score med de professionelles og få indblik i, hvor præcis du er med dine jern og længder.

Unleash your potential!

Fordele ved TrackMan simulator

Målemetode generelt

En TrackMan simulator er en ”second to none” indendørs golfoplevelse. Du kan selvfølgelig spille med dine egne jern/køller/bolde og kan bruge dine egne træ-tee’s i drivet.

Mange andre målesystemer reagerer på, at bold og/eller køllehoved bryder laserlys eller andre lyskilder i nogle fastsatte punkter. Et sådant system estimerer kun boldens fart og retning og simuleringer er derfor behæftet med en større usikkerhed.

TrackMan er derimod i stand til at følge bolden i luften hele vejen og kan ”se” boldens fart, spin rate og spin akse, hvilket har afgørende betydning for, hvor langt og hvor lige din bold flyver. Derved bliver længde og draw/fade målt nøjagtigt, svarende til dine slag udenfor på golfbanen.

Indspil

Ved de korte wedgeslag har spin rate stor betydning for, hvor langt din bold flyver, og hvordan den reagerer, når den rammer green. Du vil opleve stor forskel på at spille ind med forskellige jern og typer af slag. Ligesom ude på banen. TrackMan måler hvad du gør, og viser det på skærmen.

De computeranimerede greens kan justeres i forskellige hastigheder og hårdheder alt efter spillerens valg.

Putting

TrackMan 4 måler også putts! Som noget helt nyt bliver selv putts målt af TrackMan-enheden. Det er endda muligt at lave Performance Putting i TrackMans TPS software. Hos Indoor Ski og Golf er hastigheden på kunstgræsset, man putter på, kalibreret så et 2 meters fysisk rul også svarer til et 2 meter virtuelt rul på en flad green med medium hastighed. Bolden skal således ikke ramme lærredet for at blive målt.

TrackMan Introduction video

TrackMan Introduction

TrackMan Simulator Case video

TrackMan Simulator Case

TruGolf E6 v.1.6 software video

TruGolf E6 v.1.6 software

Turneringer

Deltag i vores onlineturneringer og arrangementer i vinterhalvåret og vind alt fra golfrejser til Pro-træning og udstyr. Hold øje med hjemmesiden og facebook for mere information.

Gå til facebooksiden

Om centeret

Indoor Ski og Golf er et totalcenter med flere aktiviteter under ét tag.

Mere end bare golf

Udover at spille golf året rundt, kan du også køre på ski og snowboard på de to store indendørs skibakker, købe nyt ski- og golfudstyr samt få tilpasset det til dig, hygge i vores afterskibar, klatre på klatrevæg, prøve virtuel jagt og racing og m.m.

Arrangementer

Centeret er oplagt som venue for julefrokoster, kick-off events og andre typer virksomhedsarrangementer. Der er mulighed for at booke mødelokale som en del af arrangementet samt at spise i afterskibaren.

Ski

Kør på ski og snowboard med en uddannet instruktør og få mere ud af skiferien

Gå til Ski

Business

Hold jeres næste firmadag i et totalcenter med spændende aktiviteter og mere end 10 års erfaring med virksomhedsarrangementer

Gå til Business

Skibooking

Golfbooking

+

Book din tid

Klik HER!


Bookingprogrammet søger efter ledige tider på skibakkerne, når du har angivet dato, tidspunkt og antal deltagere. Følgende punkter er vigtige for dig at vide, når du laver din første booking:

+

Book en golfsimulator

Klik HER!